Vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien asiantuntija jo yli 15 vuotta

Novrel Oy on vuonna 2005 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien myyntiin markkinointiin ja asennukseen. Myös sulanapitojärjestelmät ja askeläänieristys kuuluvat kattavaan osaamisalueeseemme.

 

Pääyhteistyökumppaninamme toimii Danfoss Oy - maahantuomme ja varastoimme itse kaikki Danfoss lattialämmitystarvikkeet.

Laaja referenssilista ympäri Suomea

Päätoimialueena toimii Satakunta - Pirkanmaa ja pääkaupunkiseutu.

 

Kohteemme asentaa omat työntekijämme ja kaikilla asentajillamme on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä työturvallisuuslain mukainen henkilötunniste eli valttikortti.

 

Järjestelmämme koeponnistetaan aina lähtökohtaisesti paineilmalla ja täytetään sähköinen koeponnistuspöytäkirja. Jakotukki/painemittari/putkituspiirit valokuvataan ja piirien todelliset putkipituudet kirjataan pöytäkirjaan laadun varmistamiseksi ja takuiden voimaan astumiseksi.

 

Tutustu tarkemmin referenssikohteisiimme sivullamme Referenssit.

Lattialämmitysjärjestelmän hankinta tehdään asiakkaillemme mahdollisimma helpoksi

Sinä kerrot meille tarpeesi ja toiveesi ja annat meille kohteesi pohjakuvan, josta selviää rakennuksen asuinpinta-alat sekä huonejako. Myös kohteen leikkauskuvat sekä lattiarakenne ovat tärkeitä tietoja lopullisen hinta-arvion antamiseksi.

 

Novrel ottaa vastuun lattialämmitysjärjestelmän kokonaistoimituksesta. Eli toimituksen kaikista vaiheista alkaen kohteen mitoituksesta - suunnittelusta, jatkuen putkiston kokonaisvaltaiseen asennukseen sekä lopulta säätöjärjestelmän komponenttitoimitukseen saakka.

 

Syitä valita Novrel - lattialämmitys

Kun tilaat kotiisi Novrelin vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän, tiedät saavasi viettää huolettomia vuosia lämpimässä talossa. Lisäksi tunnettujen laatumerkkien luotettavat komponentit ja pitkät tuotetakuut ovat myyntitilanteessa asuntosi ostajalle tärkeitä lisäarvoja.

 

Tarjoamme järjestelmän asennettuna, mutta asennuksen voi suorittaa myös oma putkiurakoitsijasi. Täytetty ja hyväksytty asennuspöytäkirja vaaditaan kattavien takuiden voimaanastumiseksi.

 

Asennuksen suorittaa kokenut yhteystyökumppanimme Lämpöspiraali Oy. Lämpöspiraalin kaikilla työntekijöillä on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä työturvallisuuslain mukainen henkilötunniste eli valttikortti.

 

Asennuksen aikana tehtävään koeponnistuspöytäkirjaan kuvaamme jakotukin, painemittarin sekä jokaisen lämmityspiirin ja kirjaamme todelliset putkipituudet pöytäkirjaan laadun varmistamiseksi.