novrel

Me olemme vesikiertoisten lattialämmitys- ja sulanapitojärjestelmien myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys Porissa.

Yrityksemme vesikiertoinen lattialämmitys

Kun toteutamme talosi lattialämmityksen, yhteistyö tehdään asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Sinä annat meille piirustukset lainaksi ja kerrot tarpeesi ja toiveesi – Novrel ottaa vastuun kokonaistoimituksesta – sen kaikista vaiheista alkaen kohteen mitoituksesta – suunnittelusta, jatkuen putkiston ja säätöautomaation komponenttitoimituksiin, asennukseen ja käyttöönottoon saakka.


Kun tilaat taloosi Novrelin vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän, tiedät saavasi viettää huolettomia vuosia lämpimässä talossa. Lisäksi tunnettujen laatumerkkien luotettavat komponentit ja pitkät tuotetakuut ovat myyntitilanteessa asuntosi ostajalle tärkeitä lisäarvoja. Tarjoamme järjestelmän asennettuna yhteistyökumppaneidemme kanssa. Asennuksen voi suorittaa myös oma putkiurakoitsijasi. Täytetty ja hyväksytty asennuspöytäkirja vaaditaan kattavien takuiden voimaan astumiseksi.

Luontainen jatko lattialämmitykselle on lämmönlähde: tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa laadukkaita lämmitysjärjestelmäratkaisuja.


Toimintamme on valtakunnallista, ja olemme vakiinnuttaneet asemamme markkinoiden laadukkaimpana vaihtoehtona.
Meiltä saat ammattilaisen neuvoja myös lämmönlähteen valintaan. Asennusyhteistyökumppanimme voi myös asentaa koko lämmitysjärjestelmän.


Yhtiömme toimipaikka on Pori. Myyntiedustus ja asennuspalvelu on aina paikallista. Ota yhteyttä Novrel-edustajaan tai allekirjoittaneeseen, mikäli haluat tietää enemmän yrityksestämme, järjestelmästämme tai lämmityksestä yleensä!

Terveisin
Pasi Paalosalo
lämmitysmies