Novrel huolehtii lattialämmitysjärjestelmän komponenttien laadusta päämiestensä kanssa yhteistyössä tinkimättömästi – käytämme järjestelmässämme vain markkinoiden parhaita komponentteja. Kaikilla tuotteilla on maailmanlaajuisesti merkittävät toimittajat ja pitkät laatutakuut! Esimerkiksi käyttämämme jakotukit ja säätölaitteet valmistaa tanskalainen lämmitysalan laatujohtaja Danfoss Oy.

Suunnittelu

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän toimitus aloitetaan aina hankkeen yksityiskohtaisella suunnittelulla. Novrel-suunnittelu kuuluu aina toimitukseen, ja sen tekevät kokeneet lämmitysalan ammattilaiset.


Talot ovat yksilöitä, samoin kuin me ihmiset, joten suunnittelu aloitetaan aina lämpöhäviöiden laskennasta. Talon lämpökuormaan vaikuttavat luonnollisesti seinärakenteet, eristykset, ikkunapinnat, maantieteellinen sijainti jne. Kun huomioidaan vielä huoneiden käyttötarkoitus, lattian pintamateriaalit, putkiston painehäviöt ja jo lasketut lämpöhäviöt, saadaan jokaiseen projektiin laadukas talokohtainen suunnitelma. Se siirretään lopuksi paperille, josta tilaaja ja asentaja löytävät kaikki tärkeät tiedot mm. putkitustiheyden, putkikoot ja piirikohtaiset suunnitteluarvot, joiden avulla tehdään lopullinen virtaamien perussäätö.


Riittävällä putkituksella varmistetaan lämmin tasalämpöinen lattia kaikissa olosuhteissa. Keskimäärin lattialämmitysputkea asennetaan omakotitaloon 4–6 m / m², joka vaihtelee kohteiden erityispiirteistä johtuen.

Putkisto

Putkimateriaalin voi valita kahdesta vaihtoehdosta: Pe-Rt- tai komposiittiputki. Molemmilla putkilaaduilla on kattava 10 vuoden laatutakuu!

Jakotukki

Novrel käyttää ainoastaan Danfossin laadukkaita jakotukkeja. Jakotukin voi valita piirikohtaisilla virtausmittareilla tai ilman. Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja. Jakotukin materiaali on ruostumaton teräs.

Säätöjärjestelmä

Kuten jakotukit myös säätöjärjestelmän toimittaa Danfoss. Annamme aina asiakkaalle kolme eri vaihtoehtoa: langallinen (24V),  langallinen (230V) ja uutuutena langaton Icon (24V) -säätöjärjestelmä.

Asennus

Yhteistyökumppaneidemme tuella voimme tarjota asennuspalvelun valtakunnallisesti. Järjestelmän voi asentaa myös kohteen oma LVI-urakoitsija, joka suorittaa putkiston koeponnistuksen ja täyttää asennuspöytäkirjan.

Muut tuotteet

Järjestelmä toimitetaan usein täydellisenä avaimet käteen -periaatteella, jolloin Novrel-toimituksesta löytyy myös syöttöputki, jakotukkikaappi, reunanauha, lämmönluovutuslevy, kiinnitystarvikkeet, erikoisventtiilit, sekoitusryhmät jne.


Tutustu tarkemmin tuotteisiin Esitteet-sivulla.