Ajankohtaista

Tällä sivulla voit tutustua yrityksemme ajankohtaisiin asioihin. Ota yhteyttä!

Ajankohtaista

Danfoss RST- jakotukit

Nyt on saatavana myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja jakotukkeja, joissa on piirikohtaiset virtausmittarit vakiovarusteena. Lue lisää »

Allekirjoitimme ensimmäisenä Suomessa yhteistyösopimuksen Danfoss Premium Partnerin kanssa

Oy Danfoss Ab ja Novrel Oy allekirjoittivat (helmikuu 2011) yhteistyösopimuksen, jolla osapuolet vahvistivat entisestään monivuotista yhteistyötään. Novrel Oy sai kunnian allekirjoittaa ensimmäisenä Suomessa yhteistyösopimuksen. Jatkossa... Lue lisää »

Novrel toimittajaksi S- ryhmän logistiikkakeskukseen

S-ryhmä rakennuttaa Sipooseen uuden käyttötavaran logistiikkakeskuksen, jonka kokonaispinta-ala on noin 80 000 bruttoneliömetriä. Keskuksen rakentaminen kestää noin kaksi vuotta, ja se valmistuu maaliskuussa 2012. Kohteen LVI-urakka on maan... Lue lisää »

Haemme edustajia kasvavaan joukkoomme!

Oletko kiinnostunut edustamaan ja/tai asentamaan alueellasi laadukasta Novrel- lattialämmitystä? Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan vaikka tapaaminen! Pasi Paalosalo Puh. 045 110 6671 Lue lisää »

Novrel-konttori avattu Ouluun

Pystymme palvelemaan asiakkaitamme nyt Oulussa huomattavasti paremmin. Olemme avanneet myyntikonttorin uusittussa ja nykyaikaisessa Nahkatehtaassa. Käyntiosoite: Nahkatehtaankatu 2, 90130 Oulu. Soita sovi tapaamisesta edustajamme kanssa. Sauli... Lue lisää »

Suosittele meitä